Her er de mest populære danske apps

Kan du huske, da de smarte mobil-apps tog Danmark med storm, startende fra omkring 2010? Det hele startede i 2007, da den første iPhone blev lanceret. I de efterfølgende år kom et væld af andre smartphones på markedet, og inden for ganske få år var det danske samfund tydeligt forandret. Nu var det pludselig normen at se alle kvalificerede deltagere gå rundt og tjekke sin “mini-computer” konstant, uanset hvor de var.

Nogle mener nu næsten, at udviklingen har taget overhånd, og at der er behov for “mobilfrie zoner”. Andre er blot entusiastiske med hensyn til udviklingen, og det er blandt andet det, vi skriver om her på siden. Men hvilke danske apps har over årene hittet mest?

Betalinger er nu gjort lettere

Når du henter programmer på din mobil, er der forskellige omkostninger til mobilapp, eftersom nogle er gratis, og andre koster en mindre skilling. I toppen over de mest populære danske apps finder vi primært de gratis af slagsen.

Her er der nemlig tale om diverse danske bankers netbank-apps, samt ikke mindst den smarte MobilePay-app. Og man forstår egentlig godt, hvorfor de er blevet så populære. For det helt nye ved en smartphone er jo netop, at man altid har den med sig, og dermed slipper for kun at kunne ordne sin økonomi hjemme foran computeren. Disse nye apps gør det muligt at administrere sine konti, samt i tilfældet med MobilePay også at betale for et væld af varer. Det kræver kun et swipe på skærmen. Det er super let, og passer som sådan ind i det nye mobile paradigme, vi efterhånden har vænnet os til.

Også sjov og underholdning

Blandt toppen af de mest populære danske apps finder vi også enkelte spil og streamingtjenester. Også her er det forståeligt, for når vi er på farten og skal slå tiden ihjel, så er det underholdende lige at kunne slappe af til en god film eller serie, eller spille et hurtigt spil.