Lev smart med apps

Hvis man som almindelig bruger kigger på de mange apps, der tilbydes, kan man blive helt forvirret og tænke, hvad man dog skal bruge dem til. Men hvis man tager udgangspunkt i sin hverdag, så har man mulighed for at finde rigtig mange mobilapps, som gør livet lettere og som betyder, at man nemmere får overblik over en masse ting – og måske også kan spare en masse penge.

For eksempel har vi alle en affaldsspand – eller efterhånden flere af dem, for vi skal sortere vores affald, så vi bliver i stand til at genbruge som meget som muligt. Hvorfor går og huske på, hvornår de forskellige spande bliver tømt? Eller hvorfor have en papirkalender hængende med datoerne skrevet ind, sådan som vi havde tidligere? I dag har alle affaldsselskaber en app, hvor du hurtigt kan tjekke tømmedatoer, og det er som regel kombineret med en sms-service, så du også lige får en lille sms med påmindelse om at stille affaldsspanden frem til skel.

Man kan også holde styr på sin økonomi og forbrug med mobilapps, tjekke sine indkøb og få gode tilbud ind på sin smartphone.

Og sådan kan vi blive ved – der er masse af apps, som ikke bare er leg og sjov, men som er med til at gøre hverdagen enklere.

Spar penge med de rette mobilapps

For den almindelige forbruger er der også kommet mange mobilapps frem, som betyder, at man kan spare penge. En af dem er Too good to go, som via en app giver en oversigt over, hvor man kan købe varer til nedsat pris. Typisk varer, som er tæt på udløbsdato, men som stadig er gode, eller eksempelvis take away mad, som kan fås til nedsat pris lige før lukketid. Den app kan forbrugerne ikke blot spare penge på – den er også med til at hindre madspil og som sådan et symbol på, at vi med en lille app kan være med til at ændre verden.